torsdag 28 juni 2012

Vinnova-nytt

Vi kom med i Vinnova-nytt!! Vår app-tävling som vi anordnade i samarbete med Vitalis-mässan och Vinnova. Kul samarbete och väldigt lärorikt för oss alla.



söndag 24 juni 2012

Regniga dag

Ja, vad gör jag när det bara regnar och regnar ute. Leker rörmokare och rensar tilltäppta rör (husägaretakterna sitter i ), handlar nödvändiga prylar på Clas Ohlson, bakar knäckebröd, skriver lite i cykelklubben  och försöker administrera runt mig. En ganska skön dag i skuggan av det regn som bara strilar ner!
Gårdagen blev en minnesvärd utflykt till Vrångö. Minnesvärd på det viset att det inte fanns en enda p-plats på en mils omkrets till Saltholmen. Vi fick åka tillbaka och parkera på Frölunda Torg och därifrån åka kollektiv till Saltholmen igen. Och därefter ut till underbara ön med salt sill fika och blues i ett café. En bra och lång utflykt blev det! 

tisdag 19 juni 2012

Lusten att träna

Yepp, den har kommit tillbaka - lusten att träna. Så kul att känna det i huvudet och kroppen. Visserligen är fysiken förändrad sedan sist, allt p g a min höftskleros. Men det går ju fortfarande att göra olika saker och då får jag ju ta tag i det som går att göra. Inte tänka på att jag egentligen vill cykla Paris-Brest-Paris eller något annat oöverkomligt.

Så nu blir det promenader i alla former och format och sedan får jag se vad detta leder till i höst. Kanske kan överraska mig själv med ett gammalt hederligt boxpass eller något annat som jag sysslade med tidigare.

söndag 17 juni 2012

Hoppsan, hejsan!

Oj, det var ett bra tag sedan jag skrev här. Mycket vatten har runnit i bäcken och en hel del har hänt. Mest roliga saker och det som jag vill ska hända.

Huset i Mölndal är uthyrt på två år och det som jag har fasat för mest under en lång period har gått att ordna. Detta innebär att tömma hela huset och få iväg alla pinaler till olika ställen. En del finns i Fjällbacka, en del hos den yngste sonen och en del i min nya lägenhet i Mölndal. Ja, jag fick tag på en ny lägenhet med två uteplatser och nyrenoverad. En hyreslägenhet dessutom. Kändes alldeles perfekt just nu.

Flytten gick bra tack vare en del pengar för att renovera saker som inte har åtgärdats de senaste åren och genom snälla kamrater, sönerna och den fd mannen. Ni är alla GULD värda. Dessutom har mina arbetskamrater haft stort tålamod med att jag inte har varit i Östersund. Tack, tack!!

Sambon eller fd sambon har flyttat till eget boende och vi är inte ihop längre. En massa kulturella skillnader och förväntningar på den andre parten som inte gick att kompromissa om. Symbolen för detta är två mobiltelefoner - för symboler finns det i alla diskussioner. Hur det känns? Rätt bra faktiskt, i alla fall än så länge. Skönt att slippa en massa diskussioner etc.

De närmaste veckorna gäller det att ligga i och skriva som bara den. Nu ska en artikel bli helt klar och en annan påbörjas. Spännande kul och samtidigt lite ångestfyllt. Det måste ju bli bra ;-)