onsdag 30 mars 2011

Hisingen Runt och annat spännande i maj


I år kommer vi att starta Hisingen Runt från Bananpiren, eller Frihamnspiren. Ska bli kul att se hur många cyklister som detta lockar och hur vi klarar av att organisera det. En utmaning är det definitivt. Många timmar som har gått åt att planera, diskutera och funder, men hu vad roligt det är!


Fler saker som händer i maj: sambon blir riktig gubbe, d v s han fyller 50. Lite lagom party får det bli, och något trevligt hemmavid. Så planera in den 4:e maj! Lilla mamsen fyller 80 och då hoppas jag att vi får röja runt lite. Pigg och vital som hon är, blir det inga problem.


O den spännande ballongen med nyheten får jag blåsa upp lite mer. Men jag lovar att den snart, snart exploderar!

söndag 27 mars 2011

Kamrater


Jag kan vara lite kräsen när det gäller vilka som jag anförtror mig åt. Finns några få som vet allt, och de är verkligen få. Det kan verka som jag är tillknäppt, men det måste alltid kännas helt rätt och ge mig nåt tillbaka. Annars får det vara! Och jag har svårt att bara tjitt tjatta, det blir inte av och det har bara med att det GER mig verkligen ingenting.


Idag hade jag ett långt samtal med en av mina bästa kamrater och det känns alltid skönt efteråt. Uppiggande, energin får sig en påfyllning och jag blir glad. Livet leker helt enkelt!


Jag och äldste sonen skulle fixa med ledstång och tavlor idag. Vi kom inte så långt, men det är ju inte hela världen. Nya skoskåp är i alla fall inköpta och ska givetvis monteras.


Ny dag imorgon, med arbete och förhoppningsvis ett bra och positivt besked!


lördag 26 mars 2011

I städartagen


Idag har jag ägnat hela dagen åt att städa och ställa tillbaka. Min kära fd svärfar har varit här och målat om hallen, gul och fin som allt annat i huset. Nu gäller det att ställa till rätta, skruva tillbaka och köpa lite nytt. Och attans vad fint det blir!


Morgondagen går åt till detta också, men då med hjälp av äldste sonen. Skönt med någon som är bättre än bad jag är på att klättra på stegen.


Yngste sonen har blivit 20 år. Känns väldigt konstigt, för det var ju inte länge sen han föddes. Lite otur med starten i livet, för jag var ju så sjuk i kikhosta. Men vi klarade oss bra bägge två. Och grattis på 20-årsdagen, Louise, den älskade flickvännen!

fredag 25 mars 2011

Jag har bestämt mig!

Nu har jag bestämt mig för att ta bort alla trista, tråkiga och energislukande människor ur mitt liv. Det ska bli så roligt att bara umgås med glada, trevliga och vuxna folk. Sådana som vill göra något med sitt liv och som vågar det. Hoppas att denna förändring gör att livet blir lite roligare att leva :-)

Veckan innebar kurs i integrationskomponent. Kul med en massa inspirerade trevliga människor, men också lite frustrerande. Jag har inte kodat på hundra år, har aldrig varit speciellt bra på det, men gillar det på nåt vis ändå. Som tur var satt jag bredvid bästa arbetskollegan; kul, trevlig och smart. Så vi löste alla uppgifter galant och jobbade på. Tack, Johan!

Helgen blir till att städa och göra fint. Ska få storfrämmat, och det är verkligen främmande personer, som ska bo hemma hos mig. Helgen går i Bruce och dammsugarens tecken. Kul att dejta dem samtidigt.

lördag 19 mars 2011

Återuppstånden!


Ja, nu är det dags att låta denna blogg återuppstå igen. Det finns saker att berätta om och det går att tala om dem på ett publikt sätt.


Uppsatsen är klar och med den en både rolig och trist tid. Rolig för att det var så kul att träffa alla spännande forskare och personer på Viktoriainstitutet. Jag kommer alltid att sakna fikat i soffan, de stora kuddarna och alla människor. Trist för att det är slut, men min förhoppning är att det kan bli en egen fortsättning på något vis. Håll alla tummar, kamrater.


Arbeta bör man och så gör även jag. En stor organisation denna gång och det har ju alltid sina för- och nackdelar. Fördelarna är att det alltid finns någon att prata med och få utbyte av, nackdelen är att det är, just det, stort!


Hemma är hallen ommålad med hjälp av världens bästa f d svärfar. Maken till underbar personlighet får man leta efter.


Nu ska jag till Gödeberg, för att handla in lite god mat i veckan och sedan till mitt älskade Lindholmen. Det är Webcoast nu, en unconference med massa spännande föredrag.


Tjingeling!