lördag 10 juli 2010

Fullt schema

Idag har det varit fullt schema. Upp kl 7 och äta frukost och sedan ta pendeln från Mölndal till Göteborg för att möta mamsen. Sedan blev det lite miss i planeringen för vi skulle ta Älvsnabben till Eriksberg, men den gick inte riktigt samma tider på en lördag som på en vardag. Fick tid för en fika på stan i alla fall. Sedan kom i alla fall färjan och vi åkte en underbar färjtur bort till Eriksberg, för vi skulle vara kulturella. Och det var vi minsann länge och väl på utställningen "And there was light". Fascinerande med dessa konstnärer som var så före sin tid, da Vinci, Rafael och Michelangelo. Men jag kan tänka mig att de inte hade det helt lätt, för de ifrågasatte ju kyrkan och den statsregim som fanns i det som idag är Italien.
Efter att ha knatat runt där i tre timmar, var det lunch med havsutsikt och sedan gjorde vi en sightseeing tur med Älvsnabben. Billigt är gott!
Hem och titta på touren - det är ett måste varje dag. Lite mat och sedan åkte jag och mamma till Uddevalla och därefter Fjällbacka. Fikade på bryggan och tittade på solnedgången.

Jag kommer att somna ovaggad i natt.

See you!

Inga kommentarer: